24. aug
Tidsmaskin: Karoline Amb tok oss med til 50- tallet. Her spiller hun saksofon sammen med Ole Martin Røsten, Tommy Kristiansen, Christian Skjefstad, Agnethe Berget Øvrebekk, Johanne Kippersund Nesdal, Dagny Hauknes, Ragnhild Amb, Knut Kippersund Nesdal og
 
Karolines lekestue
Det ble hett i salen da Karoline Amb med venner inviterte til 50- tallsfesten «Some like it hot».

Publisert: 16.des.2013 06:44
Oppdatert: -

«Some like it hot» ble en musikalsk fest som virkelig fanget essensen av 50- tallets populærkultur. Antrekkene, instrumentene, belysningen, dansingen, og ikke minst musikken, sto til 20 i 50- tallstil.

Herlig stemning

Det var mange som ville ta en pause fra førjulsforberedelsene lørdag kveld, og rundt 400 publikummere, fordelt på to forestillinger, tok turen til Hamar Teater.
Da sceneteppet åpnet seg, sto husbandet og fire prikkete korjenter klare for å innlede showet med Chordettes «Lollipop».
Deretter inntok Karoline Amb rollen som Elvis med «Jailhouse Rock», før vi fikk se pianist Jens Edgar Haugen framføre «Rock around the clock».
På det tidspunktet var publikum frelst for lengst, og stemningen i den fullsatte salen ble ikke dårligere utover kvelden.

Høyt nivå

Solister var det mange av, og nivået var generelt veldig høyt. Søskenparet Johanne og Knut Kippersund Nesdal kjenner vi godt til fra før, men her var det mange andre som også fikk god tid i rampelyset. Mot slutten av programmet tok showet en veldig morsom vending. Det nærmer seg jul, og det satte sitt preg på forestillingen da det plutselig kom julepynt dalende ned fra taket. Deretter takket Amb og resten av gjengen for seg med en julemedley.
Peter Kippersund hadde rollen som en slags radiovert, og hans tilstedeværelse på scenen sørget for å binde hele forestillingen sammen. Radioelementet ble gradvis borte undervegs, men det var først og fremst på grunn av forestillingens skyhøye tempo.

Stjernelag

Musikerne lekte seg gjennom det halvannen time lange programmet, og før man hadde rukket å la én sang synke inn var det nye solister i aksjon på scenen. Man rakk knapt nok å trekke pusten, og 50- tallstemningen lå i luften gjennom hele forestillingen. Karoline Amb tar ingen sjanser når hun skal sette sammen et show, og man vet at resultatet blir bra med et stjernelag slik som under lørdagens to forestillinger.
Det er nesten litt synd at det ikke er satt opp flere forestillinger, for dette var en fest som flere burde benyttet seg av før jul.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke