23. aug
LOKAL DELTAKER: Kaya Synnøve Kristiansen fra Hamar er med i årets sesong av 71° nord.
FOTO: Matti Bernitz
 
Kaya fra Hamar på 71° nord
Kaya Synnøve Kristiansen fra Hamar blir presset til det ytterste i den nye sesongen av 71° nord på TVNorge til høsten.

Publisert: 28.aug.2015 20:39
Oppdatert: 28.aug.2015 20:39

Mandag 31. august har 71° nord sesongpremiere. Kaya Synnøve Kristiansen fra Hamar er én av 12 nye deltakere som legger ut på tur fra Lindesnes, i håp om å bli den første til å nå Nordkapp.

- Vi har ikke bare sett etter de klassiske friskusene når vi har valgt deltakere i år, men tatt med oss mange sterke personligheter. Jeg håper alle seerne vil finne en de kan identifisere seg med og heie på, sier programleder Tom Stiansen.

Deltakerne blir, i kjent 71° nord-stil, presset til det ytterste og skal blant annet overnatte i hengekøyer 700 meter over bakken i Gygrekjeften i Sogn og Fjordane.

I første episode fraktes deltakerne til Kragerø hvor de i løpet av etappen blir utfordret på padling, svømming og ikke minst en 70 meter rappell ned i gammel gruve. 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke