24. aug
HAMAR-KLAR: Kim Larsen skal spille på Tjuvholmen i juli neste år. Her fra konserten på Operataket i Oslo våren 2012. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
 
Kim Larsen & Kjukken på topp
Kim Larsen & Kjukken blir headlinere på neste års utgave av sommerkonserten på Tjuvholmen.

Publisert: 27.nov.2014 06:39
Oppdatert: 27.nov.2014 06:42

«Her er vår nye arena», het det i HA etter sommerens endags festival, da 2.000 mennesker samlet seg på Tjuvholmen for å høre Dance with a Stranger i strålende vær julikvelden. «Det ble en skikkelig folkefest», konstaterte HA.

«Nå satser vi på en ny stor konsert neste sommer, jeg kan allerede love at vi ikke kommer til å få besøk av et mindre navn enn Dance with a Stranger», uttalte sjef på Tjuvholmen kro Thore Petter Wang etter årets arrangement.Og allerede nå kan det fastslås at varselet holder stikk. For nå kan Thore Petter Wang og Terje Åsvestad presentere Kim Larsen & Kjukken som hovedartister til neste sommer, da arrangementet på Tjuvholmen finner sted 25. juli.- Vi ble veldig happy da dette ble klart, sier Wang.- Så jeg håper vi treffer denne gangen også.Dette er ifølge arrangøren den første konserten Kim Larsen gjør i Hamar-området.

julegave

Billettsalget starter allerede nå, for arrangøren har tenkt som så at konsertbilletter kan være en ypperlig julegave.

- Vi må heller ikke glemme at dette arrangementet er midt i ferien for mange, og ved å gå ut såpass tidlig som vi gjør, får folk sjansen til å legge inn Tjuvholmen i sommerplanene, sier de.Det ligger an til at opplegget på Tjuvholmen blir stort sett som det var i sommer, men sannsynligvis med flere sitteplasser. Det er også mulig at neste gang vil alt foregå fra samme scene. I tillegg til Kim Larsen & Kjukken, regner de med å by på to-tre band til.- Og folkefest ønsker vi det skal bli igjen, sier Wang og Åsvestad.

Utsolgte konserter

Kim Larsen & Kjukken vil allerede midt i januar starte turnévirksomheten i 2015, da med en langvarig danmarksturné. Og til sommeren er det resten av Skandinavia som står for tur, med blant annet Hamar på programmet. Her satser Kim Larsen på å framføre låter fra sin mer enn 40 år lange karriere.

I 1995 dannet Kim Larsen bandet Kjukken, og sammen har de ni albumutgivelser bak seg, pluss to konsert-dvd-er, og et stort antall konserter. Seneste plateutgivelse er fra høsten 20|12m da albumet «Du glade verden» kom ut.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke