18. aug
- Ikke et comeback: - Jeg har jo holdt de gående siden 2005, så jeg vil ikke kalle det nye albumet for et comeback, forteller hamarsingen Kine Ludvigsen Fossheim, som er bosatt i Oslo.
 
Kine går solo igjen
Etter femtealbumet «Free» i 2005 har det vært stille på platefronten fra Kine Ludvigsen Fossheim. Den singelaktuelle jente har nemlig vært opptatt med å lage superhits for andre artister.

Publisert: 09.jul.2013 13:02
Oppdatert: -

Nå slipper den tidligere barnestjernen og Melodi Grand Prix-deltakeren singelen «Daydreaming» fra det som blir det sjuende albumet til hamarjenta.
- Dette albumet inneholder låter jeg alltid har hatt lyst til å synge, forteller Ludvigsen.
Albumet har blitt til over en seksårsperiode, og utgivelsen er satt til oktober. Førstesingelen «Daydreaming» er skrevet av Ludvigsen med Lou Pardini fra gruppen Chicago, Allan Rich og ektemannen Olav Fossheim.
- Daydreaming var en av de første låtene jeg skrev, og så har jeg latt den modne i noen år. Jeg kaller sjangeren Urban Soul. Det er melodiøst, men det er også veldig rytmedrevet. Jeg er veldig glad i låter som har gode melodier og mye koring, så det som gjør det urbant er nok de store «beatsa», forklarer Ludvigsen.
Til tross for at det er 8 år siden forrige plateslipp, føler ikke Ludvigsen at dette er et comeback.
- Jeg har jo holdt det gående siden 2005, forteller sangeren, som blant annet er sopran i Oslo Gospel Choir.

Topplistet i Hong Kong

Utover sin egen artistkarriere har Kine vært med å skrive låter til store asiatiske artister som Jacky Cheung. Cheungs «Double Trouble» var den mest spilte låten i 13 uker på rad på radio i Hong Kong.
- Det var veldig gøy. Vi skriver dem på engelsk, og får de tilbake på kinesisk og koreansk. Det høres ganske rart ut, ler Ludvigsen, som i tillegg til topplasseringen på det asiatiske markedet har åtte sanger med i den amerikanske TV-serien Hollywood Heights.
- Jeg og mannen min har vært så heldige å få lov til å «teame» opp med Roxanne Seeman. Hun er en stor og kjent låtskriver som har skrevet for Jackson Five, Bette Midler og Céline Dion. Hun er utrolig dyktig på å plassere låter i Asia, sier Ludvigsen.
- Er det godt betalt?
- Låtskrivingen er absolutt en bit som er nyttig å ha ved siden av en egen solokarriere. Det tikker og går det. Det er som eiendom, eller aksjer, forteller Ludvigsen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke