26. aug
NY ARTIST: Thor Birkeland Hansen kan by på flere artister til sommerens Hamar Music festival. FOTO: INGEBORG HUUSE AMUNDSEN.
 
Kirk Fletcher til Hamar Music festival
Kirk Fletcher kommer til Hamar Music festival.  

Publisert: 13.jan.2012 11:00
Oppdatert: -

Kirk Fletcher fra The Fabulous Thunderbirds og The Douglas Group imponerte på Gregers i fjor sommer. Nå kommer de tilbake for å spille på Hamar Music Festival lørdag 30. juni.
Programmet I Strangateparken lørdag 30. juni ser da foreløpig ut som følger:
The Douglas Group & Kirk Fletcher (USA/N), Mothers Finest (USA) og Kent (S), på en og samme billett.
Kirk Fletcher (USA), plukket tidlig opp gitaren og spilte i farens kirke sammen med den eldre broren Walter, som også spilte gitar. Da han var ferdig med high school begynte han å spille i forskjellige funk, blues, pop og rockbands. På denne tiden møtte han Robben Ford som introduserte ham for jazz og musikere som Coltrane og Wayne Shorter. Etter hvert fordjupet han seg i bluesen, og han møtte bluesartistene Al Blake og Jr. Watson. Da Kim Wilson trengte en ny gitarist i The Fabulous Thunderbirds falt valget på Kirk Fletcher og det er ikke uten grunn. Til tross for at Kirk bare så vidt har rundet 30 år har han en imponerende musikalsk CV å vise til. Han har jobbet for Charlie Musselwhite, Lynwood Slim og ble også funnet verdig til å spille gitar i Hollywood Blue Flames som er bandet til den legendariske West Coast gitaristen Hollywood Fats.
The Douglas Group blir ofte spilt på radio og bandet er stadig på oppdrag for å spre sitt musikalske budskap ut til publikum. Med imponerende liveopptredener, tar bandet oss med på en reise gjennom det aller beste av det amerikanske rootsmusikk-landskapet. De henter sin inspirasjon til å lage sin helt særegen og sjangersprengende versjon av urban eleganse og skitten bygderealisme. Med Adam Douglas sine fabelaktige vokalferdigheter, et bunnsolid komp og mesterlig tangentspill, ligger alt godt til rette for den totale lytteropplevelsen.
Kirk Fletcher - gitar
Adam Douglas - gitar og vokal
Per Øystein Erstad - bass
Jon Reidar Furulund - trommer
Iver Olav Erstad - keys
Det er tidligere kjent at Maria Mena med band, Jarle Berhoft med band, Mother's Finest og Kent er klar for Hamar Music Festival 2012.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke