21. aug
Tref­fen­de Hu­mor: Jo­nas Kin­ge Berg­land le­ver­te to ut­solg­te fore­stil­lin­ger på Ha­mar lør­dag kveld. foto: Hen­rik Lang­gård
 
Kirurgisk presisjon
Dr. Bergland er strengt talt fastlege og ikke kirurg, men det hersker liten tvil om at humoren er kirurgisk presis.

Publisert: 11.nov.2017 20:25
Oppdatert: 12.nov.2017 09:19

Det vitses om legers selvopptatthet, pasienter med obskure skader og diverse andre morsomme hendelser i Jonas Kinge Berglands standupshow. «Dr. Bergland bryter taushetsplikten» solgte ut Kirsten Flagstad salen i Hamar Kulturhus to ganger lørdag kveld, og de om lag 950 publikummerne som så showet ble underholdt ifra start til slutt.

Noen av temaene i showet var dristige, slik som spøkingen rundt helsekost, men Berglands humoristiske og konfliktskye holdning sørget for at publikum lo godt.

Det som kanskje ble best mottatt av publikum var da Bergland dro fram historier ifra sin tid som turnuslege på Gjøvik sykehus. Det er liten tvil om at den humoristiske legen levde opp til forventningene og at de to utsolgte forestillingene lørdag kveld var vel fortjent.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke