20. aug
 
Kjærlighetstullball
Gjør klar latterdørene. Det er igjen klart for sommerteater på Atlungstad. Her er «Kjærlighet på pin(n) e» av William Shakespeare og Inga-Live Kippersund.

Publisert: 14.jun.2017 06:17
Oppdatert: 14.jun.2017 06:30

– Ja, jeg er fornøyd med manus, Shakespeare og jeg har samarbeidet godt i år, ler Inga-Live Kippersund, manusansvarlig, regissør og kostymeansvarlig.

«Love’s Labour’s Lost», «Kjært besvær forgjeves» er blitt til «Kjærlighet på pin(n) e». Vi skal ikke til gode, gamle England, vi skal til Atlungstad, Stange, Norge – og vi møter tre karer som har bestemt seg for å skru igjen krana, holde seg til et måltid om dagen, sove kun tre timer, og kun studere, berike sin ånd og bli smarte. Men en bitte liten detalj har de glemt, de skal i forhandlinger om fiskerettigheter med gamle «Krønig», han blir syk, og så sender han sin datter Katarina (Camilla Brandt) og hennes to venninner, Rosalind (Johanne Margrethe Kippersund Nesdal) og Maria (Trine Nyhus) ...

Godseieren (Yngve Sørli) og hans venner, Kristoball (Martin Thorshaug) og Oliver (Jon Arne Arnseth) settes på prøve. Og tullball, det blir det, garantert.

Sommerfest

Sommerteater på Atlungstad er blitt en tradisjon, en sommerfest for mange og rett og slett en trivelig aften for alle. Anmeldelsene har vært gode, besøket har vært godt, og her er en ny anledning, med premiere torsdag 22. juni.

– Alle vet jo hvor teit man blir forelsket, sier Inga-Live Kippersund.

– Her forelsker jo alle seg, og ..., ja, jeg tror de som kommer vil le, riste på hodet og kjenne seg igjen.

– Hva slags forventninger har du selv?

– Skyhøye. Det er så gøy å jobbe med en så fin stab. jeg gleder meg, og jeg blir overrasket om publikum ikke liker dette.

– Vi har lært mye av å jobbe her, vi vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer så bra.

Tur med «Olde Liz»

Plakaten har ti forestillinger, start 22. juni, og den siste er satt opp 2. juli.

Som tidligere blir det anledning til å bli med dobbeltdekkeren «Olde Liz» 28. juni eller 29. juni, fra Hamar på en rundtur i Stange Vestbygd før forestilling, og til og med skyss tilbake til Hamar.

Ombord er Anders Kippersund med «mer eller mindre relevante Shakespeare-sitater.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke