17. aug
Therese johaug: - Det ble veldig hektisk, for Therese måtte selvfølgleig trene mellom oppussingsslagene. Det var jo oppkjøring til sesongen ...
 
Kjendisdugnad
Programleder Kåre Magnus Bergh fra Hamar tror «Den store skoledugnaden vil» vekke til live dugnadsånden.

Publisert: 13.mar.2012 06:36
Oppdatert: -

Oslo
Ti kjendiser reiser tilbake til hjembygda for å pusse opp sin gamle skole. I løpet av bare fire dager skal de, sammen med en gjeng gamle skolekompiser og lokale bidragsytere, skape triveligere omgivelser for dagens elever.
- Det er utrolig hva man får gjort ved hjelp av god, gammeldags dugnadsånd. Det morsomme er at mange av skolene fortsatte oppussingen da vi dro. Jeg tror programmet vil inspirere andre til dugnadsinnsats, for mange fikk gjort ekstremt mye i løpet av fire dager, sier programleder Kåre Magnus Bergh.

Bildekunstner

Det var TVNorge som tok kontakt med 33-åringen, og spurte om han kunne tenke seg å være programleder.
- Jeg antar de syntes at jeg passet bra siden jeg har erfaring fra barne-tv. Det er elvevene som «evaluerer» resultatet av dugnadsinnsatsen i hver program.
Kåre Magnus startet karrieren som programleder for Idol i 2005. Han har også vært programleder i P4 Bandit, i NRK Super, og han har ledet Melodi Grand Prix junior. I tillegg til å være frilanser, er han også bildekunstner. Dessuten er han tobarnspappa. Får han egentlig tid til å male om dagen?
- Jada, nå som jeg bare tar på meg frilansoppdrag har jeg masse tid til å være i atelieret mitt. Det blir en utstilling i Oslo i august.

Kjendismøtene

Det var på sensommeren i fjor at Kåre Magnus reiste land og strand rundt sammen med de ti kjendisene. Etter å ha tilbrakt fire dager med hver av dem, har Kåre Magnus mye å si om hver enkelt.
- Hvordan var de egentlig? Simen Staalnacke fra Moods of Norway, for eksempel?
- Han tenker litt «sky is the limit», og setter i gang et gigantisk opplegg!
- Liv Grete Skjelbreid Poirée?
- Veldig blid! Hun kommer fra ei bygd der alle blir skiskyttere. De har jo et stadion på skolen!
- Jenny Jensen?
- Verdens mest positive, men hun har ikke bare positive minner fra skolen ...
- Dennis Storhøi?
- En fin fyr. Han er av typen som går inn i rommet, og får alles oppmerksomhet. Gled dere!
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke