25. aug
Samles igjen: Andy Puma and The Big Band Loonies holder konsert på Tjuvholmen i midten av september. Her er Baasmo og bandet i sving under fra fjorårets konsert. Foto: Kristian Einang
 
Kjendiskonsert i høst
Anders Baasmo Christiansens «Andy Puma and The Big Band Loonies» returnerer til Tjuvholmen i september. Og denne gangen tar Baasmo med seg skuespillerkollegaer med på musikkfesten.

Publisert: 26.apr.2016 09:22
Oppdatert: 26.apr.2016 09:26

Fire fulle telt og stormende jubel var resultatet da skuespiller Anders Baasmo Christiansen og kapellmester Jens Petter Antonsen dro i gang storbandkonserten «Feelin good» på sensommeren på Tjuvholmen i fjor.

– Når jeg først har fått mitt eget band, med de beste musikerne i Norge, må jeg benytte meg av den sjansen. Så vi prøver å gjøre dette her til en liten tradisjon. Det er en vanvittig opplevelse for meg å få synge med den gjengen, sier Baasmo Christiansen.

– Jeg har også hørt at konsertene solgte ut så fort i fjor at det var veldig mange som ikke fikk billett.

Samler kompiser på scenen

I fjor kunne publikum høre hyllester av artister som Shirley Bassey, Frank Sinatra, Robbie Williams, Dean Martin og Michael Buble

– Det blir noe av det samme i år, men vi prøver å finne på litt nytt også, sier Baasmo, som tidligere også har framført to Sinatra-konserter på Hamar Teater i forbindelse med AnJazz.

Nytt av året er i hvert fall at han planlegger å invitere skuespillerkollegaer med seg opp på scenen.

– Jeg prøver å få med noen venner, som også kan være med å synge litt. Henriette Steenstrup har blant annet meldt seg på, sier Anders Baasmo Christiansen, som spilte mot Steenstrup i langfilmen «Welcome to Norway».

- Det er mange jeg kjenner som gjerne vil komme og synge eller bidra på en måte eller to, så i år blir det «Andy Puma with friends», sier Baasmo.

Bandet

Andy Puma and the Big Band Loonies består av Kåre Kolve, Petter Wettre, Håvard Fossum (saxofoner), Jens Petter Antonsen, Stig Espen Hundsnes, Roy Nikolaisen (trompeter), Torbjørn Sunde, Lars Sutterud (tromboner), Morten Huuse, Roy Powell (piano), Per Mathisen (bass), Ørnulv Snortheim (gitar), Erik Smith (trommer), Hilde Norbakken (sang) og Anders Baasmo Christiansen (sang).

Konsertene spilles i perioden 15. september til 18. september.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke