24. aug
FOTO: TROND LILLEBO.
 
Klagestorm mot varaordfører etter Farmen-opptreden
Sinte TV-seere har sendt harmdirrende eposter til Sykkylven kommune der de klager på varaordfører Olav Harald Ulsteins oppførsel i realityserien Farmen.

NTB
Publisert: 12.nov.2014 09:01
Oppdatert: 12.nov.2014 09:07

Sykkylven-ordfører Petter Lyshol sier til VG at kommunen har fått hundrevis av klager etter at Frp-politikeren og varaordfører Ulstein, som deltar i årets Farmen-sesong på TV 2, kalte deltakeren Finn Olav Odde «en ynkelig og motbydelig mann».

– Å la Olav holde på slik uimotsagt går ikke an. Han står oppført som varaordfører, og en ordfører er den fremste tillitsvalgte i en kommune. Jeg ville aldri gått til Olav med problemer av noen art etter å ha sett ham fremstå slik på TV, sier klageren Vigdis som har bakgrunn både fra helsevesenet og videregående skole.

Sjokkert

I klagebunken bruker sinte TV-seere ord som «sjokkert», «skam» og «drittsekk» mot Ulstein. Varaordføreren fra Frp lar seg imidlertid ikke vippe av pinnen. Han reagerer på at seerne reagerer på det de ser på skjermen.

– I utgangspunktet synes jeg det er utrolig at voksne folk kan la seg engasjere og lure så mye av et realityshow at de sender mail til hjemkommunen min for å vise sin vrede. Man må bare le av det, sier han til avisen.

Flere TV-seere har også kontaktet Ulstein direkte, og Farmen-deltakeren sier han har svart konstruktivt de gangene noen har ringt ham og framsatt saklig kritikk. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke