21. aug
TIL GREGERS: Sondre Lerche kommer til Hamar 17.3.
FOTO: Marius Hauge.
 
Klar for Gregers
Sondre Lerche kommer til Hamar og Gregers som en del av norgesturneen Pleasure tour 2017.

Publisert: 22.sep.2016 14:58
Oppdatert: 22.sep.2016 14:54

- Sondre Lerche har et helt særegent uttrykk, og er en av de absolutt beste låtskriverne vi har her i Norge, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues. Han mener det er på høy tid at Hamar får besøk av låtskriveren fra Bergen.

- Nå er det over ti år siden forrige gang Sondre Lerche spilte i Hamar, og da er det virkelig på tide med et nytt besøk, mener Røhne. Han er samtidig klar på at Lerche kommer med et opplegg som burde fenge de aller fleste som setter pris på live-musikk.

- Lerche kommer til Hamar med fullt band og vrengpedal i kofferten. Det kommer til å bli en skikkelig rockepakke, sier han. Konserten finner sted på Gregers 17.3., og Røhne forteller at lokalene i Grønnegata burde passe Lerche helt perfekt

- Både størrelsen på scenen og publikumskapasiteten var akkurat det Lerche og hans management så etter, forteller han. 

Sondre Lerche gjorde seg bemerket på Bergen-scenen allerede som 13-åring. Han debuterte på storslått vis med albumet "Faces Down" i 2001; et album som sørget for store salgstall i både Europa og Asia, og som også høstet en spellemannspris i klassen årets nykommer. I dag har han gitt ut totalt åtte studioalbum, og hans foreløpig siste album "Please" ble gitt ut i 2014. Den kommende norgesturneen er hans mest omfattende så langt i karrieren, og er første del av en internasjonal turné som vil pågå gjennom hele året. 

Høydepunkter i vente

For Espen Solheim Røhne i Venues har konserthøsten knapt kommet i gang. 29.9. kommer Seigmen til Gregers med et voldsomt show og 15.10. spiller Kvelertak på Scandic scene. Tributebandet Brit Floyd står klare for å levere udødelige slagere på Scandic scene 20.10.

- Dette er konserter som vi har jobbet veldig lenge med, og nå begynner det endelig å skje ting.

- Vi ser allerede at de blir stinn brakke under konserten med Seigmen, og til den konserten har vi kun 30 billetter igjen. Vi har solgt 400 billetter til Kvelertak på Scandic, men vi regner med å selge i alle fall det dobbelte til konserten starter. Til konserten med Brit Floyd er det kun 100 billetter igjen, og for alle som har planer om å være til stede den kvelden er det bare å kaste seg på billettsalget, sier Røhne.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke