21. aug
12 mann: Johanne og Knut Kippersund Nesdal, Eivind Strømstad, Frode Berntzen, Ole Gjøstøl, Morten Strypet, Mats Lillehaug, Åsa Ree, Ane Emilie Vold Mickelsson, Ingvild Nordstoga Eide, Siri Snortheim og Alf Kippersund Nordseth.Begge Foto: Kristian Einang
 
Klare for platedebut
I underkant av 200 mennesker var på plass i Hamar teater for å høre Ted Glen Extended spille bandets kommende debutalbum i sin helhet.

Publisert: 01.apr.2015 04:00
Oppdatert: 01.apr.2015 06:25

– Jeg har hørt dem spille mange ganger tidligere, og forventningene var høye før konserten. Nå er jeg bare stum av beundring, sier Nils Oortwijn etter tirsdagens konsert. Han var en av mange gratulanter som sto i kø for å slå av en prat med musikerne i Ted Glen Extended med vel gjennomført konsert. Forventningene er skyhøye foran den kommende utgivelsen, og tirsdag kveld fikk publikum en liten smaksprøve av musikken som ligger i vente.

ekstra stor besetning

Bandet stilte for anledningen med fire ekstra gjestemusikere, deriblant platas produsent Frode Berntzen på gitar, og stemningen var god da de 12 musikerne entret scenen.

– Dette var ufattelig bra. Nå gleder jeg meg bare til å høre det ferdige albumet når det kommer ut, sier Oortwijn.

«plata»

Med 200 rundt mennesker i teatersalen fikk Ted Glen Extended glimrende arbeidsforhold da de presenterte sitt kommende debutalbum.

– Dette var veldig, veldig moro, også er ekstremt hyggelig at så mange tok turen, sier vokalist Knut Kippersund Nesdal like etter konserten.Ted Glen Extended fikk enorme mengder med ros etter utgivelsen av bandets første EP i 2012. Den gang skrev HAs anmelder at Ted Glen Extended burde være en klar kandidat til en spellemannspris, og flesket samtidig til med sekser på terningen. I dag, nesten tre år senere, er de lokale heltene i full gang med produksjonen av debutalbumet, og etter et år med aktivitet i studio hinter de nå om at utgivelsen av debutalbumet ikke er så altfor langt unna. – Vi kan ikke røpe så veldig mye, men jeg kan si at den kommer til å bli gitt ut i løpet av 2015, sier Knut Kippersund Nesdal. Tidligere på kvelden fortalte søsteren Johanne at albumet har fått det humoristiske navnet «Plata» som midlertidig arbeidstittel.– Albumet er ikke ferdig, men dette føltes som et riktig tidspunkt å vise fram hva vi har drevet med i løpet av det siste året, fastslår Johanne Kippersund Nesdal.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke