18. aug
Premièreklare: Den populære gjengen i Væillsetrevyen gleder seg til å presentere årets forestilling. Premiere finner sted 4.11. i Vallset samfunnshus.Foto: Kristian Einang
 
Klart for nye sprell
Verden observeres og tolkes fra et Vallset-perspektiv når Væillsetrevyen kommer tilbake med revyen «Du store væla sett frå gat’n»

Publisert: 31.okt.2016 20:28
Oppdatert: 31.okt.2016 22:05

– Nå er vi endelig klare for å presentere en ny forestilling. Alt er helt nytt, og i år har vi skrevet nesten 40 ulike innslag, sier leder for Væillsetrevyen, Even Engen.

Han forteller at publikum kan se fram til en kveld stappet med aktuelle sketsjer, sanger og monologer.

– Vi kan love mye frisk og fin musikk, og i år har vi virkelig satt musikerne våre på prøve. De har allikevel bevist at de takler det aller meste, sier Engen.

Skråblikk på verden

Med forestillingen «Du store væla sett frå gat’n» får publikum et skråblikk på aktuelle saker som har preget nyhetsbildet i løpet av det siste året, og Engen lover at de byr på sketsjer med bakgrunn fra både lokale, nasjonale og internasjonale nyheter.

– Det er mye spennende som har skjedd i løpet av året. På Hamar har de fått skikk på både stupetårnet og prostatakulpen på Stortorget og i USA foregår det en viss politisk valgkamp i disse dager. I år har det hele tatt vært mye å ta tak i, sier Engen.

Han forteller at det er aktørene selv som har skrevet hele innholdet.– Vi har verken regissører eller manusforfattere. Her er alle med på å bidra, og i år har den yngre garde vært spesielt aktive på innholdsfronten. Akkurat det er spesielt hyggelig, forteller Engen.

1.000 billetter solgt

Det er satt opp seks ulike spilledager, og premièren finner sted fredag 4. november i Vallset samfunnshus. Revy-lederen forteller at de allerede har solgt rundt 1.000 billetter.

– Vi har en god del billetter igjen, men jeg ville ikke ha gamblet på å vente til det eventuelt blir satt opp ekstraforestillinger. Vi kommer ikke til å ta stilling til mulige ekstraforestillinger før vi er ferdige med denne runden, sier Engen.

Han forteller samtidig at hele gjengen i Væillsetrevyen gleder seg til å komme i gang med årets forestillinger.

– Vi har ikke satt oss noen konkrete mål, men vi håper selvsagt på god stemning og fullsatte forestillinger.

– Akkurat nå er vi først og fremst veldig spent på mottakelsen, og følelsen er akkurat like vond som den alltid er før en premiere. Vi håper virkelig at alle som tar turen kan gå fornøyde hjem med støle lattermuskler, sier Engen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke