22. aug
 
Klart for Queen-konserten
De kaller det «vårens vakreste eventyr» og alt er klart til fredagskveldens premiere.

Publisert: 22.mai.2014 22:30
Oppdatert: 23.mai.2014 07:55

Den siste tida har billettsalget gått kraftig unna. Premièren har vært utsolgt allerede et par uker. Det er fortsatt igjen billetter til den ene forestillingen på lørdag, og de to på søndag, men nå tar det av for alvor, sier Erland Dalen, som er dirigent for Damenes Aften og leder for prosjektet med kor på 120 medlemmer.

Og på programmet står et rikelig utvalg av Queens beste og mest kjente låter. Hovedsolister er Gaute Ormåsen og Marthe Werring Holmern. De to skal blant annet gjøre en felles versjon av «Barcelona», og det varsles at det kommer til å bli mektige saker som det er bare å glede seg til.

Men flere av sangerne i Damenes Aften stiller også som solister. I tillegg er også Jan Bergan og Odd Vidar Skåret plukket ut som mannlige solister fra storkoret.

Og målet – det er fortsatt fem stappfulle forestillinger i Flagstad-salen med så høy stemning at publikum synger med på refrengene og koser seg like mye som de 120 sangerne.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Prosjektkoret: Snart er øvetida over.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke