24. aug
Ingrid Olava spiller i Sjusjøen Fjellkirke førstkommende lørdag, under den første utgaven av Sommerfestuka. FOTO: AUTUMN DE WILDE
 
Klart for sommerfest på Sjusjøen
Ingrid Olava er blant artistene som spiller under den første utgaven av Sommerfestuka på Sjusjøen.

Publisert: 20.jul.2016 10:11
Oppdatert: 20.jul.2016 10:13

Sjusjøen Fjellkirke er hovedsete for det nye arrangementet, som begynner i dag med konsert med panfløytemusikeren Roar Engelberg. Sommerfestuka varer frem til søndag, og har mye forskjellig på repertoaret.- Vi går bredt ut, og har en blanding av konserter, kirkelige aktiviteter og opplevelser i naturen, sier primus motor Magne Mjærum.

samarbeid 

Sommerfestuka har også et samarbeid med Prøysenfestivalen, som har lagt konsertforestillingen «Itte bare blåbær» med Anne Persdotter Flugstad til fjellkirken torsdag kveld.

Visit Sjusjøen og Brøttum Historielag er også med på laget, og publikum kan i tillegg til de musikalske innslagene være med på vandringer i fjellet, salmekveld og gudstjenester.

Høydepunktet blir helt sikkert konserten med Ingrid Olava lørdag, og pågangen på billetter har vært bra hittil. Fjellkirken har om lag 150 plasser.

- Det er allerede noe som begynner å bli utsolgt, men mye er gratis og noe koster lite, sier Mjærum, som håper festuka vil tiltrekke seg lokalbefolkning, gamle og nye hytteeiere.

- Vi skal prøve dette i år, så får vi evaluere etterhvert, avslutter Mjærum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke