17. aug
 
Kliss Lik KISS
Det var hett og tett da Kliss Lik rocket Hamar Sports bar og live scene fredag kveld.

Publisert: 23.nov.2012 23:50
Oppdatert: -

De ser ut som Kiss, etterligner Kiss og jammen klarer de det store kunststykket å spille Kiss-låtene så godt av vi lar oss rive med. Og det er ikke lett når man står i en liten trang bar i en kjeller på Hamar på 20 centimeters platåsko, i hvit heldekkende maske og i svarte varme skinnklær. Men, så må da også vokalisten helle innpå med vann.

Trang bule
Det er godt med folk på Hamar Sportsbar, og det er et rimelig godt voksent publikum som digger med foran scenen. Line Moen har reist helt fra Stjørdal for å se på gutta i Kliss Lik.

- Jeg ble kjent med Knut Bjørndal da jeg jobbet på Munken i Hamar og han indoktrinerte meg med Kiss-låter. Det er innmari god musikk, sier Moen.

- Hva er det du liker?

- Jeg liker showet. Flammer og full trøkk; dette er gøy, smiler Moen, som må være blant de yngste i salen.

Love Gun
Når bandet drar til med låten «Love Gun» fra Kiss sitt sjette studioalbum fra 1977, koker det foran scenen.

Mannfolk i 50-åra spiller luftgitar mens damene vipper nett på baken og den lille svarte veska. Her er det hett og høyt under taket.

Med platåsko på er vokalisten 2 meter og 16 centimeter høy, og når han spruter flammer ut over salen kommer det elleville rop fra fansen på golvet. Kiss var tøft og Kiss forblir tøft. Kliss Lik Kiss er god moro for gårsdagens ungdom som «still is going strong».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke