19. aug
 
Fullt trøkk på klubbscenen
Torsdag var det fullt trøkk og topp stemning i kulturhuset. Her kan du se noen herlige videosnutter fra den energiske kvelden.

Publisert: 05.feb.2016 16:02
Oppdatert: 05.feb.2016 16:49

– Dette er et helt fantastisk konsept, sa publikummer Henrik Langgård etter å ha overvært den 18. utgaven av Klubb Nor i Hamar Kulturhus.

Klubb Nor er et konsept i regi av Hamar Musikkverksted og skal gi unge og lokale artister muligheten til å prøve seg på en større scene.

– Dette er et gratis tilbud, både for artister og publikum, som er åpent for alle som er interessert, sier Kristofer Gimse i musikkverkstedet.

Som en del av kulturhuset og musikkverkstedets ungdomssatsing setter de hver fjerde torsdag en scene til disposisjon.

En god sjanse

Blant dem som gikk på scenen, var Hamar-bandet Helseskade, riktignok uten sin vanlige bassist.

– Vi synes dette er et veldig bra tilbud, som gir unge og lovende artister muligheten til å spille med profesjonelt utstyr og med proffe folk rundt oss, sier Øystein Skaaret Melby om Klubb Nor.

Han og resten av Helseskade, bestående av Melby, Simen Wennberg Pedersen, innleid bassist Ståle Skullerud Brand-Madsen, Samuel Harang og Sindre Bekkevold, prøver å delta på Klubb Nor så ofte de kan som tilskuere. De gikk på Klubb-Nor scenen for andre gang torsdag, som ett av tre band. De to andre var Rabagast fra Elverum og Dr. Joe & The Fusion Clinic fra Halden.

– Helseskade er for øvrig også med på musikkverkstedets øvinger sammen med en rekke andre lokale artister, og vi tar gjerne imot flere både her og på Klubb Nor-arrangementene våre, sier Gimse som oppfordrer alle som har lyst til å ta kontakt.

Knallbra stemning

Selve konsertene denne kvelden kunne ikke gått bedre. Rabagast fikk æren av å åpne showet, og de spilte en rekke gode gamle metal-hits som for eksempel «Go with the flow».

Etter de fulgte gjestene fra Halden og pisket stemningen opp enda mer med sin svært energiske væremåte, før Helseskade fikk æren av å avslutte kvelden.

Felles for de alle tre, var et energisk og tallrikt publikum som sammen med artistene skapte den gode stemningen en konsert skal by på.

Her var det alt fra headbanging til tente lightere, og ikke minst en uforglemmelig god stemning.

– Det er bare å komme når vi arrangerer, her er det fri aldersgrense og absolutt alle er velkomne, både til å stå på scenen og til å se på, avslutter Gimse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke