19. aug
Karl Ove Knausgård. FOTO: NTB Scanpix.
 
Knausgård festtaler for Munch
Forfatter Karl Ove Knausgård er valgt som festtaler for festforestillingen på Edvard Munchs bursdag i Terningen Arena 12. desember.  

Publisert: 18.nov.2013 12:49
Oppdatert: -

I går ble programmet for forestillingen lagt fram på Munch-senteret i Løten, og der ble blant annet festtaleren presentert:

- Vi ønsket en festtaler av høy kvalitet. Vi visste det kunne bli vanskelig å få dette til, men han svarte umiddelbaret ja, sa prosjektleder for "Munch 150" nasjonalt, Elsebet Kjerschow.

- Han er en forfatter som er engasjert i billedkunst, og som skriver om billedkunst i sine bøker, sa Kjerschow.

På programmet i Terningen Arena står Ungdomssymfonikerne, med solist Birgitte Christensen (sopran) og dirigent Rolf Gupta - og Jo Strømgren Kompani med uttrag av "The Painter".

Det er 1.240 plasser for publikum og inviterte. Det er sendt en invitasjon til Slottet, men ingen fra kongehuset vil være tilstede.


TALER: Karl Ove Knausgård. Foto:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke