26. aug
GIKK VIDERE: Knut Kippersund Nesdal fra Tangen er videre The Voice på Tv2.FOTO: Robert Dreier Holand
 
Knut gikk videre i The Voice
Knut Kippersund Nesdal gikk seirende ut av duellrunden i The Voice på Tv2. Mentor Morten Harket ville ha ham med videre.

Publisert: 27.sep.2017 20:27
Oppdatert: 27.sep.2017 20:29

Knut Kippersund Nesdal fra Tangen møtte Lena Haarberg fra Trondheim til duell i The Voice på Tv2 onsdag kveld. Begge to har Morten Harket som mentor, og etter at de to deltakerne hadde sunget Shape Of You som duett, måtte mentoren velge hvem av dem han ville ha med videre. Valget falt på Knut Kippersund Nesdal.

– Jeg tror at du, Knut, kan gjøre veldig mye forskjellig, sa Morten Harket.

Knut fikk Morten Harket som mentor etter at han hadde trukket på den magiske knappen allerede før refrenget i den såkalte blind-audition-runden tidligere i høst, noe Tangen-gutten var svært fornøyd med.

– Morten Harket er jo en av de største stjernene Norge har hatt. Ingen annen norsk artist har hatt 1. plass på billboardlista i USA. Han ER jo en stjerne, uttalte The Voice-håpet til HA i kjølvannet av den innledende runden

I tilbakemeldingen lovet Harket også å ta med Knut «ut i mer ukjent farvann». Men Knut er egentlig vant til å synge mye forskjellig. Han er utdanna i klassisk sang på musikkhøyskolen, men synger også i popbandet Meer, har sunget i storband, rockeband og i guttekor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke