17. aug
NYE:Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh utgjør det nye programlederparet i NRK. FOTO: SCANPIX.
 
Kokken, ribba og hovmesteren på plass
Oslo (NTB): NRK tar ingen store sjanser når de planlegger årets TV-program for lille julaften. Alle de faste ingrediensene er på plass i førjulskosen, men programlederne og kokken er byttet ut.

Publisert: 09.nov.2012 08:14
Oppdatert: -

Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh utgjør det nye programlederparet, mens stjernekokken Tom Victor Gausdal skal sprøsteke den evinnelige av ribbesvoren. Med sølv i Bocuse d'Or fra 2005 som en av mange meritter bør sprøheten være innenfor rekkevidde.
Ingrid Gjessing Linhave ledet "Sommeråpent" på NRK1 i år og er fast programleder for Nitimen på NRK P1. Hennes makker Kåre Magnus Bergh har i høst ledet NRK1s "Stjernekamp".
Verdens mest repeterte sketsj, "Grevinnen og hovmesteren", er det første som legges inn i kjøreplanen når sendingen planlegges, forteller prosjektleder Vivi Stenberg. Den femti år gamle klassikeren er sendt på NRK hver lille julaften siden 1980. Ethvert forsøk på å fjerne den har ført til seerstorm. (©NTB)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke