19. aug
Undercover: Ron Stallsworth spilt av John David Washington.
 
Kommende kinosnadder

Publisert: 19.jul.2018 12:19
Oppdatert: 19.jul.2018 12:36

Filmen «BlacKk Klansman» kommer til Hamar Kino 24. august.

Da jeg tok meg en titt på det kommende kinoprogrammet, var det en film som fanget interessen min, nemlig «BlacKkKlansman» – en krimkomedie regissert av Spike Lee, basert på autobiografien til Ron Stallsworth – altså er det snakk om en sann historie.

Handlingen er satt til Colorado på 70-tallet, hvor en afroamerikaner kommer inn i de lokale politistyrkene for å svekke det veletablerte Ku Klux Klan-miljøet i byen.

Traileren til «BlacKkKlansman» viser hvordan hovedpersonen oppsøker Ku Klux Klan og infiltrerer dem via telefonsamtaler og en hvit stedfortreder for Ron Stallsworth. Etter å ha lest litt rundt, viser det seg at Stallsworth var den første – og mest sannsynlig den eneste – fargede personen med medlemskap i Ku Klux Klan. Naturligvis uten at rasistorganisasjonen visste om Stallsworths egentlige identitet.

Det blir spennende å se hva resten av filmen tar for seg, og hvor mye som vil være basert på den sanne historien. Hele plottet høres både sprøtt og finurlig ut – pluss at det er mange flotte biler allerede i traileren.

Jeg gleder meg til å se!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke