17. aug
Til Hamar: Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes 22. mars.
 
Kommer til Festiviteten
Med «Viser på veien» er Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes klare for Festiviteten Bar & Scene 22. mars.

Publisert: 03.feb.2019 14:47
Oppdatert: 03.feb.2019 14:54

Fra januar til mars er Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes to av de medvirkende artistene på TV2s «Hver gang vi møtes», med rom for både musikalske møter og samtaler.

22. mars kommer de til Festiviteten Bar & Scene på Hamar, og møtes på scenen gjennom egne viser og andre sanger som har betydd mye for dem begge, heter det i et presseskriv fra Venues.

Konserten framføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band.

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull.

Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjonfinalen.

I 2014 ga hun ut sitt første norskspråklige album «Heim». Platen ble en stor suksess, og inneholdt både egenskrevne viser og andres på egen dialekt, med grobunn i den nordnorske visetradisjonen.

Lars Bremnes er født i Svolvær og har vært bosatt i Harstad siden 1997. Han debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden gitt ut sju album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes. I 2000 og 2006 vant Lars Spellemannprisen, og i 2009 ble han tildelt Prøysenprisen. I 2015 slapp han albumet «Himmel nok tel alle», hans sjuende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1s A- liste.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke