23. aug
Susanne Vinnic kommer til Flagstadfestivalen.
 
Kommer til Flagstadfestivalen
Vinneren av til Dronning Sonja konkurransen til Flagstadfestivalen.

Publisert: 09.mai.2012 12:29
Oppdatert: -

Barytonen Donghwan Lee som i fjor vant Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse vil lørdag 16. juni synge under konserten ”Morgendagens stjerner” i Hamardomen.
Han har tidligere vunnet en rekke konkurranser som Beniamino Gigli sangkonkurranse i Roma og ble nummer tre i Maria Callas sangkonkurransen i Athen. Donghwan Lee er oppvokst i Sør Korea og er nå bosatt i Tyskland der han synger ved forskjellige tyske operahus.
Til ”Morgendagens stjerner” kommer også den amerikanske sopranen Susanne Vinnic som var en av finalistene i fjorårets Dronning Sonja konkurranse. Hun har tross sin unge alder opptrådt i blant annet Carnegie Hall og Lincoln Center i New York, og ved operahusene i Virginia og Nevada. Fra før er unge talentfulle utøvere fra Norge, Russland og Litauen bekreftet til denne konserten.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke