18. aug
Publikum på scena: Litt motvillig, men Aina kom godt ut av det til stor begeistring for vennegjengen på første rad.
 
Komplett helaften
Fredag og lørdag var alt lagt til rette for en helaften utenom det vanlige på Scandic. Hotellet lokket med hvite duker og god mat, juleshow og dans. Mange firmaer valgte å legge julebordet nettopp hit.

Publisert: 08.des.2014 04:00
Oppdatert: 08.des.2014 03:59

Det var også muligheter for å kjøpe billetter til showet alene, og det var det mange som hadde gjort. I storsalen summet det i forventningsfull julebords-prat i minuttene før start, og da alle hadde satt seg talte de 1.000 personer. Det er det største publikumstallet Paul Håvard Østby, Gustav Nilsen og de andre har på sin turné, og nå ventet publikum på å le seg fillete. Ønsket ble innfridd.

latterbølger

Høydepunktene sto i kø, og komikerne, kjent blant annet fra sommershowet «Urbane Totninger» som spilles på den andre siden av Mjøsa, gikk hardt ut og la lista høyt for seg selv. De er eksperter på å skreddersy innholdet i showet til det stedet de spiller på, og allerede i introen var det et sleivspark til folk fra Stange. Det lot til å slå veldig godt an.

Hotellets egen sikkerhetsvakt var innom scena en tur, og er bare en av Paul Håvard Østbys mange karakterer som bidro til høye latterbrøl. Gustav Nilsen med sine velkjente parodier slo også veldig godt an, og spesielt møtet med Alf Prøysens sønn var et høydepunkt for mange. Musikken er et viktig element i juleshowet til totningene, og musikerne Lewi Bergrud og Torbjørn Dyrud leverer solide toner som beriker forestillingen og sangnumrene.Juleshowet har vært på turné helt siden starten av november, og spiller rundt omkring i Innlandet nesten helt til jul. På Scandic i helgen var det helt fullt på fredag, og noen få billetter ledig på lørdag.

julebord

Rørlegger Arve Hagen i Brumunddal var bare en av mange bedrifter som hadde valgt å legge julebordet til Scandic i helga. HA møtte en gjeng som var veldig fornøyd.

- Det var et veldig artig show, og nå er vi klare for dans, kunne Kristin og Kurt fra bedriften med 60 ansatte konstatere.Det var også mange andre som var klare for dans, og bandet Monsterpop sto for musikk til dansen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke