26. aug
PrøysenFest: Kong Harald ankommer Det Norske Teatret søndag for å overvære festforestillingen for Alf Prøysen. Til venstre står Sylvia Brustad, som har ledet jubileumskomiteen. Bak kongen følger teatersjef Erik Ulfsby og kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.
 
Kongen og statsministeren feiret Prøysen
Med både kong Harald og statsminister Erna Solberg (H) til stede ble Prøysenåret avsluttet med festforestilling i Det Norske Teatret søndag.

0
Publisert: 23.nov.2014 20:17
Oppdatert: 24.nov.2014 07:02

Forfatter og visesanger Alf Prøysen ville ha fylt 100 år i år, og søndag ble feiringen avrundet samme sted som den startet i januar.

Heidi Gjermundsen Broch, Karin Krog, Frida Ånnevik, Maj Britt Andersen, Lars Lillo-Stenberg, Åse Kleveland og Ingrid Olava var blant artistene som var invitert til å framføre sine Prøysen-tolkninger. Også kulturminister Thorhild Widvey (H) deltok i feiringen.Sylvia Brustad har ledet jubileumskomiteen.- Det har vært et fantastisk Prøysenår med en storstilt feiring og arrangementer på små og store scener over hele landet, uttalte hun til NTB tidligere i uka. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke