20. aug
 
Kønnband-kveld
Det var liv og røre på Stange, da Ingrid Olava, Trond Svendsen & Tuxedo, og Melissa Horn spilte på Kønnbandfestivalen, lørdag kveld.

Publisert: 20.aug.2017 08:14
Oppdatert: 20.aug.2017 15:13

Bokhyllene i Stange bibliotek er byttet ut med klappstoler og kjøleskap fulle av øl. Litteraturen i hyllene har tatt form som Stangesokninger, og bibliotek-lokalet er stappfullt. Slik var det da Ingrid Olava, Trond Svendsen & Tuxedo, og Melissa Horn spilte på Kønnbandfestivalen denne helga.

Lokale helter på scenen

-Jeg synes at Kønnband er veldig bra, og er nok en av de få som har vært på festivalen alle årene. Dette er en fin måte å avslutte sommeren, sier Øyvind Hartvedt fra Stange-

Han hadde ikke sett Trond Svendsen & Tuxedo før konserten på Kønnband.

-Jeg har lest litt om bandet, og hadde forventninger til musikken, som de innfridde.

De lokale rockerne i «Trond Svendsen & Tuxedo», tok med salen på en musikals reise i Amerikansk, legendarisk, kulturarv, og så ut til å falle i smak hos publikum. Bandet stilte opp med et repertoar fullt av country, rock n` roll, og ballader. De lokale heltene underholdt salen, med engasjerende låter, allsang og munter tørrprat. Bandet gikk av scenen til en lang applaus, etter å ha forespurt hjelp til å bære bort «Hammondorgelet».

Svensker i stange

Etter en liten pause gikk svenske Melissa Horn opp på biblioteksscenen, med en kassegitar i nevene, og en gitarist i hælene.

Hilde Bjerke Furuseth fra Løten er en av dem som hadde forventninger til konserten.

-Jeg tror det blir stemningsfylt, melankolsk og fint, forteller hun før konserten.

Det hadde hun rett i. Melissa Horn trollbandt publikum, som fulgte så nøye med at man nesten skulle tro de ikke hadde sett en svenske på ordentlig før.

Melissa Horn plukket gitarstrengene gjennom den siste bolken av lørdagens program, og vugget stangesokningene inn i sensommerkvelden.

Kønnband-kveld

Det var altså både liv, røre, og hyggelig stemning, lørdag kveld på årets Kønnbandfestival. Bibliotekssalen var fullsatt på alle de tre konsertene, og folket så ut til å kose seg på den lokale musikkfestivalen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke