23. aug
 
Konsert-perlerad
En perlerad av konserter i Hamar kulturhus i april, men kanskje mest stas av alt er to pakkeløsninger: «Hiphop-bonanza» og «Helgesnadder».

Publisert: 30.mar.2016 11:06
Oppdatert: 04.apr.2016 14:14

Maria Mena, Violet Road, Bjørn Eidsvåg og Arja Saijonmaa, store greier så klart – men sett av et par helger for åpning av to harde pakker: «Hiphop-bonanza» lørdag 9.- april med den svenske superstjernen Silvana Imam, norske Izabell – og breakgruppa King Wings Crew, som slo gjennom i Norske Talenter i 2011 og som siden har danset rundt på de største scener og ved de største anledninger – og torsdag 28. april til lørdag 30. april med «Helgesnadder»; med Levi Henriksen, Roy Lønhøiden og Narum.

God idé

– En idé, sier Katrine C. Fredheim i Hamar kulturhus om «Helgesnadder» – og det hun da snakker om er en idé om å lage pakkeløsninger med lokale- og regionale musikere. Først ut er en helg med Henriksen, Lønhøiden og Narum.

– Og hvorfor akkurat disse artistene sammen i første «Helgesnadder»?

- Folkelige.

– Er det fellesnevneren?

– Ja, og jeg tror det blir veldig trivelig – og publikum bør virkelig benytte muligheten, sier arrangementskoordinator Katrine C. Fredheim.

Fyrverkeri

Den som liker musikalsk fyrverkeri, smell og lys i forskjellige former og farger, kan plukke fram april på kalenderen, en merkepenn – og sette seg ved kjøkkenbordet for å forberede hele måneden.

Fredag 8. april er det Maria Mena (x2), lørdag er det nevnte «Hiphop-bonanza», tre sterke plakatnavn og ikke minst en strålende anledning til å oppleve svenske Silvana Imam som de siste årene har rakt inn det som finnes av priser i Sverige. Uka etter det brødrene i Violet Road (x2), det er Bjørn Eidsvåg 23. april, Arja Saijonmaa tirsdag 26. april – før det åpnes for «Helgesnadder» torsdag 28. april – 30.- april.

Og obs!, sjekk også en liten «dark (norsk/amerikansk) horse» oppe i det hele: 19. april: «Men Buicken Står Her Fremdeles», en bibliotekkonsert med Lars Saabye Christensen, Amund Maarud, Stian Carstensen og Tom Stalsberg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke