25. aug
 
Konsertene står i kø
Fra Manowar og Satyricon til Stein Torleif Bjella og Radioresepsjonen. Publikum kan glede seg til en travel og sjangerrik konserthøst med Venues.

Publisert: 06.jul.2017 13:25
Oppdatert: 06.jul.2017 13:36

Venues innleder høstens konsertrekke med Toto på Tjuvholmen. Deretter går det slag i slag fram mot jul.

– Vi øker satsingen sammenlignet med fjoråret. Det skjer noe stort sett hver eneste helg helt fra til jul, sier Espen Solheim Røhne fra Venues.

Variert programplakat

Navn som Nico & Vinz, Kristian Kristiansen, Øystein Greni, Motorpsycho, Stein Torleif Bjella og Brit Floyd er allerede klare, men Røhne forteller at han har enda flere artister på blokka.

– Jeg får ikke lov til å offentliggjøre flere navn før sommeren er over, men det er flere store artister som er klare. Jeg si så mye som at det blant annet kommer en internasjonal stjerne til lille Gregers, sier han.

Røhne, som også var ansvarlig for bookingen av Elton John til Stortorget, forteller at han hele tiden jobber med mål om å sette sammen et program for alle musikkinteresserte.

– For meg er det viktig å finne en balanse i bookingen. Jeg er opptatt av at vi skal favne bredt, slik at alle finner minst én konsert på programmet som de har lyst til å være med på, sier Røhne.

– I tillegg jobber jeg med å fordele konsertene utover de ulike scenene i Hamar; fra lille Docile til Kirsten Flagstad-salen. Alle har sin favorittscene, og når vi setter opp Nico & Vinz på Gregers og Radioresepsjonen i kulturhuset sørger vi for å bryte litt opp i det mønsteret, sier Røhne.

Stor interesse

Røhne forteller videre at de også har solgt bra med billetter.

– Det er stor interesse rundt mye av det som skal skje, og vi har solgt bra med billetter til mange av showene allerede.

Arrangøren forteller at han blant annet har solgt 1.400 av 1.500 billetter til Manowars konsert på Scandic scene og det kun gjenstår 500 billetter av totalt 4.000 til Toto på Tjuvholmen.

– Jeg gleder meg veldig til Radioresepsjonens postkasseshow. Som mange andre har jeg fulgt de på radioen i ti år, men jeg har aldri sett showet, sier han. Radioresepsjonen kommer til Hamar kulturhus med sitt show 8. desember.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke