18. aug
Mange om beinet: Plateslippkonserten til Ted Glen Extended på Hamar Teater på lørdag er en av tolv konserter i Hamar sentrum førstkommende helg. Neste helg blir det enda flere.
 
Konsertkræsj i Hamar
I helga braker det løs hos både Hamar Sports Bar, Hamar Teater, Seb's Hotel, Tante Gerdas og Gregers. Det gjør det også neste helg.

Publisert: 12.okt.2012 10:44
Oppdatert: -

HAMAR
Det er duket for 12 konserter på to dager i Hamar sentrum. Hein Rikar Steen Michaelsen på Seb's Hotel synes det er utelukkende positivt.
- Det er alltid mange konserter i Hamar. Nå er det selvfølgelig ekstraordinært med tanke på at det er Rocktober, men både vi, Gregers og Hamar Sportsbar pleier å ha konserter hver helg nesten hele året, sier Steen Michaelsen.
I dag spiller Hollow og Crazy Whores på Seb's Hotel. På lørdag spiller Minh Thieu og Depui på Tante Gardas på dagen, før Rocktober-festen fortsetter videre på Seb's med Foot On Wedge og Sainless.
- Jeg vet at utelivsbransjen har pratet om at vi skal lage en konsertkalender, med det er i utgangspunktet ganske fåfengt, sier Steen Michaelsen, og påpeker at artistene gjerne blir booket 8 måneder i forvegen.
- Hvem skal ha presidens? Går det på ansiennitet eller størrelse på bandet? At ting kræsjer er det ingenting å få gjort noe med. Jeg hører aldri publikummere som klager på at det skjer for mye i byen. Har man gode band, et godt tilbud og bra PR kommer det folk uansett.

Mye rock hos Melby

Morten Melby på Hamar Sports Bar & Lives Scene byr på folkrock med Elvarheim på fredag. Neste uke er det duket for konserter både torsdag, fredag og lørdag. Da kommer det svenske Mötley Crew Tribute-banet Generation Swine, AC/DC Tribute-bandet Rosie og Patys Pipe.
- Det var egentlig ikke meningen å ha så mange konserter på en uke, men det handler mye om når artistene er ute på turné, sier Melby.
- Det er bra med mange konserter i byen. Jo mer som skjer, desto flere folk er det ute. Noen ganger kræsjer det, men det er for det meste positivt.

Plateslipp og Carousel

På Hamar Teater holder Ted Glen Extended plateslippkonsert for sin første EP på lørdag.
- Det blir en ekstravagant slippfest med scenen stappfull av dyktige musiker, lover Anders Kippersund.
I går spilte Hoist på Gregers, og i dag er det duket for The Savage Rose. På lørdag blir det dobbeltkonsert, først med Carousel på dagen, og så med både Carousel og Foot On Wedge på kvelden.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke