23. aug
 
kordamenes herlige helaften
Med en sal fullsatt av et feststemt publikum fikk Damenes Aften en perfekt start på årets runde med julekabaret.

Publisert: 09.des.2015 22:48
Oppdatert: 10.des.2015 06:42

Tradisjonen tro inviterte Damenes Aften til Julekabaret i Hamar Sagbladfabrikk. Årets forestilling har fått navnet "God jul, joggende jul", og både kor og konferansier Knut Faldbakken stilte til konsert i spreke sportsantrekk. På plass var også Bjørn Kleiven, og humoristen satte sitt preg på programmet med flere ulike karakterer og innslag i løpet av kvelden.

Arrangørene kunne anslå at nesten 350 mennesker var tilstede under premièreforestillingen, og de framamøtte var meget fornøyd med underholdningen. 

- Veldig moro. Vi satt og hoppet i stolen, sier Lise Andreasdatter Granum etter onsdagens forestilling. Hun var på plass sammen med kollegaer, og alle var strålende fornøyd med kveldens forestilling.

- Jeg koser meg. Koret byr på både flottmusikk og artige innslag, sier Kari Framnes som også kunne fortelle at hun var på plass som publikums-debutant. 

- Det er en herlig feel-good-stemning i hele lokalet. Det var herlig å kunne komme hit og kose seg uten å tenke på noe annet. Dette er musikk jeg liker, sier Granum. 

Konsertkvelden var inndelt i to ulike avdelinger, og programmet var preget av både populærkulturelle innslag og spanske innslag før damekoret sang julen inn med en rekke ulike julesanger. Damenes Aften er tilbake med nye forestillinger 10.12, 11.12 og 12.12. 

Se bilder fra onsdagens premièreforestilling øverst i saken. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke