23. aug
GULLSTRUPER: Defrost fra Hamar presterer i europerisk kormesterskap i Østerrike.
 
Korgull i Østerrike
Ungdomskoret Defrost fra Hamar deltar i europeisk kormesterskap i Graz i Østerrike denne uken. De har gjort det bra både i show og i konkurranse, og har sunget til gull i champions klassen for blandet ungdomskor.

Publisert: 21.jul.2013 15:17
Oppdatert: -

Hamar/Graz
-Vi har hatt fire flotte døgn så langt - og gleder oss til fortsettelsen, forteller dirigent Thomas Caplin på telefon fra Graz.
- Vi har nå tatt vårt første gull i klassen blandet ungdomskor og har også hatt opptredener under åpningskonserten og på friluftskonsert her i Graz. Ungdommene i Defrost smelter hjertene til både jury og publikum og er flotte ambassadører for Hamar og Norge, sier han.
European Choir Games pågår i Graz hele denne uken, som historiens første europeiske kormesterskap. Torsdag konkurrerer Defrost i klassen jazz og pop og avslutter kvelden med opptreden på gallakonserten «Touch of pop». Repertoaret i Graz spenner vidt, med «I`m yours» av Jason Mraz , «AnojPusej Dunojelio» av Vaclovas Agostinas og Bruremarsj av Jan Magne Førde som eksempler på ulike sjangre.
- Jeg vurderer prestasjonene våre så langt til å være 98 % av korets kapasitet, og det holdt til gull i champions klassen for blandet ungdomskor, fortsetter Caplin.
- Jeg er veldig imponert over hvordan ungdommene kombinerer seriøs jobbing med stor glede og godt samhold. Det lyser av dem i alle anledninger, både under formelle opptredener og når de spontant underholder på restauranter og andre steder her i Graz, avslutter Caplin.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke