21. aug
 
Korpsfest i kulturhuset
Norges Musikkorps Forbund og Norsk Tipping hyllet ildsjelene i korpsnorge da de inviterte til konserten "born to play" i Kirsten Flagstad-salen.

Publisert: 14.nov.2015 20:50
Oppdatert: 14.nov.2015 20:50

Drøyt 150 mennesker var på plass da Norges Musikkorps Forbund (NMF), i samarbeid med Norsk Tipping, inviterte til høytidelig prisutdeling i Hamar kulturhus. Tove Hagen fra Rendalen var eneste nominerte fra Hedmark. Hagen var en av tre nominerte i klassen "Årets voksenkorpsdirigent".

Elitekorpset Lillestrøm Musikkorps sørget for trøkk i salen, og sammen med Chinook Lamers og Brumunddals egen Gaute Ormåsen presenterte de et underholdende program med hovedvekt på populærmusikk.

Ingeborg Heldal bandt det hele sammen som kveldens konferansier, og i løpet av programmet delte hun flere av sine egne erfaringer fra tiden som musikant Brøttum skolekorps. 

- Jeg var stolt althornist i Brøttum Skolekorps i mange, mange år. I en tid med mye usikkerhet og følelser ble korpsmiljøet viktig for meg, og jeg hadde nok ikke vært den jeg er i dag uten uten korpsmusikken, fastslo Heldal undervegs.

I løpet av kvelden ble i alt seks vinnere hyllet med hver sin pris, og til sammen ble det delt ut 280.000 kroner til ildsjelene. Kvelden avsluttet på tradisjonelt vis da Lillestrøm Musikkorps spilte til trampeklapp med "Valdresmarsj". 

Se bilder fra korpsfesten øverst i saken.

 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
PRESIDENTMØTE: Ingeborg Heldal ble rikskjendis da hun fikk hilse på daværende president Bill Clinton utenfor slottet. Lørdag kveld benyttet hun anledningen til å hilse på president i Norges Musikkorps Forbund, Rita Hirsum Lystad.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke