24. aug
FOR­SVANT UT: Ha­mar-la­get, med Hå­kon Beit­nes (fra venst­re), Unn Hof­stad, Jørn Gul­brand­sen og Gun­nar Ree gikk ikke vi­de­re i Quiz­Dan. FOTO: NRK
 
Kort quizprosess
Det ble en tid­lig Quiz­Dan-exit for la­get fra Ha­mar.

Publisert: 12.jan.2013 00:23
Oppdatert: -
HAMAR
I sesongens andre utgave av QuizDan, som ble sendt på Nrk i går, måtte Hamar-laget, med Gunnar Ree, Håkon Beitnes, Unn Hofstad og Jørn Gulbrandsen se seg slått av Sandnes og Grenland. Men hamarsingene var fullt på høyde med motstanderlagene.
- Det ble rett ut, akkurat som sist. Det var moro å få være med, men jeg ble mektig skuffet over at vi gikk ut. Vi vant nemlig oppvarmingsrundene relativt greit, sier QuizDan-veteran Håkon Beitnes, som deltok sammen med Unn Hofstad også forrige sesong.
Han vil ikke bortforklare, men synes det blåste litt motvind i studio under sending.
- Vi hadde noe uflaks med temaene. Rappere og snowboard er ikke akkurat noe jeg interesserer meg for, humrer han, og var. I går var han sterkt i tvil om det blir en tredje opptreden.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke