18. aug
Emma He­ger­mann: Fra venst­re: Kje­til Schjan­der Luhr, Ce­ci­lie Her­amb, Øy­stein H. Bang og Hans Wagner ut­gjør Emma He­ger­mann. Ban­det holdt kon­sert på Ha­mar Teater fredag kveld.
 
Koselig konsertkveld
Med ca. 35 publikummere i salen og bandene Emma Hegermann og Williams War Opposition på scenen var det en koselig atmosfære på Hamar Teater fredag kveld.

Publisert: 23.feb.2018 22:01
Oppdatert: 23.feb.2018 22:05

Emma Hegermann er navnet på en kvinne som emigrerte fra Tyskland til Chicago i 1890. Emma er også navnet på en hund som bor i Hegermanns gate i Oslo. Emma Hegermann er også navnet på et oslobasert band som har musikalske røtter i visepopen. De spiller en koselig musikk med vakre tekster. På Hamar Teater spilte bandet sammen med hamarbandet Williams War Opposition som i løpet av det siste året har gjort seg bemerket i ungdomsmiljøet i Hamar. De to bandene lokket til seg om lag 35 publikummere som alle så ut til å glede seg før konsertstart.

-Jeg tror dette blir bra. Dette virker som et koselig arrangement, sier Johannes Gartland som var publikummer på konserten. Han har kun sett Williams War Opposition fra før, og han hadde klare forventninger til konserten.

-Jeg har sett bandet før, og de leverer alltid. Jeg har troa på at dette kommer til å bli bra sa han rett før Emma Hegermann entret scenen på Hamar Teater.

fenget publikum

Emma Hegermann er et band som så ut til å fenge de oppmøtte i Hamar Teater. En av de var Esten Segbø.

– Emma Hegermann er et band som låter bra. Det låter så bra at de vurderes til Mylderfestivalen, sier han.

Oslobandet så ut til å trives på scenen i Hamar, og etter endt konsert var applausen så stor at de måtte ty til med et ekstranummer.

-Det virker som om vi er nødt til å spille en til i kveld, sa en glad og fornøyd Cecilie Heramb fra scenen. Hun er vokalist i bandet, og sammen med Kjetil Schjander Luhr på gitar, Øystein H. Bang på trommer og Hans Wagner på bass skapte de en lun og god konsertatmosfære på Hamar Teater fredag kveld. De avsluttet med låten «Ta Meg Med» som ble gjort kjent av Jokke og Valentinerne på plata «Alt Kan Repeteres fra 1994. Williams War Opposition med David William Øynes, David Gunneng, Christoffer André Nymoen og Markus Lierhagen tok over showet etter Emma Hegermann takket for seg, og det virket som om de ca. 35. publikummerne kunne vende fornøyde hjem.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke