18. aug
 
Krisemøte i NRK
Mandag morgen skal produsenter og ledelsen av Melodi Grand Prix møtes for å diskutere Plumbo-vokalistens famøse vits om Madcon-guttas hudfarge under Spellemannprisen lørdag kveld.OSLO

Publisert: 16.jan.2012 06:27
Oppdatert: -
Mandag morgen skal produsenter og ledelsen av Melodi Grand Prix møtes for å diskutere Plumbo-vokalistens famøse vits om Madcon-guttas hudfarge under Spellemannprisen lørdag kveld.
OSLO
- Vi skal ha et møte mandag morgen. Dette er en reaksjon på hva som skjedde under Spellemannprisen. Det kom ganske kraftige reaksjoner både fra publikum, presse og involverte. Vi vil ha alle fakta på bordet, så vi skjønner hva som skjedde, sier MGP-prosjektleder Stian Malme i NRK til NTB.
Plumbo skal være med i Melodi Grand Prix, og spørsmålet er om dette får noe å si for gruppas deltakelse. - Vi er ikke interessert i å gjøre noe overilt. Derfor skal produsenter og ledelsen ha et møte der vi skal gå gjennom alle fakta, sier Stian Malme. - Personlig synes jeg dette var en veldig underlig melding å komme med. Det var en særdeles malplassert og upassende spøk, sier Malme. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke