19. aug
Kommer til kulturhuset: F.v. Lars Lundevall, Lars Beckstrøm og Lars Lillo-Stenberg i De Lillos. Her på scenen under Oslo Live Festival på Kontraskjæret i Oslo i 2009.
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
 
Kulturhuset får besøk av deLillos
I 2015 feirer deLillos 30 år som plateartist. Lørdag 16. januar kommer det legendariske bandet til Hamar kulturhus for å feire litt til.

Publisert: 08.des.2015 13:05
Oppdatert: 08.des.2015 13:46

Som en del av sitt 30-årsjubileum hadde deLillos i november en tidagers konsertserie i Oslo, hvor bandet fremførte alle sine 260 utgitte låter live.

- Når deLillios besøker Hamar kulturhus lørdag 16. januar kan publikum forvente et energisk band i toppslag, som spiller låter fra hele sin legendariske katalog, melder kulturhuset i sin pressemelding.

─ Vi strekker jubileumsåret til deLillos litt inn i 2016, og får dermed feiret deres fantastiske hitlåter gjennom tre tiår som mange har et forhold til, sier  Mocci Ryen, programansvarlig ved Hamar kulturhus.

Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene. Bandet, som er kjent for låter som blant annet «Neste sommer», «Hjernen er alene» og «Suser avgårde alle mann» har holdt det gående helt siden 1984.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke