19. aug
Kommer til Hamar: Kvelertak kommer til Sebs Hotel den 13. januar 2018. Billettene legges ut den 8. Desember klokken 10.
 
Kvelertak til Hamar
De turnerer verden rundt og spiller for mange tusen på hver eneste konsert. 13. Januar 2018 inntar Kvelertak scenen på Sebs Hotel i Hamar.

Publisert: 06.des.2017 12:57
Oppdatert: 06.des.2017 12:58

Kvelertak har i løpet av de siste årene seilt opp som et av Norges beste liveband. Lørdag 13. januar står de på scenen på Sebs Hotel.

-Dette er helt vilt. Å booke Kvelertak til Sebs er en drøm jeg har hatt helt siden førsteskiva kom. De ble så fort altfor store for oss, men så kommer Espen Røhne i Venues og legger fram denne ideen. Det var ikke noe spørsmål en gang. Jeg svarte ja med en gang, sier en fornøyd Hein Rikar Steen Michaelsen.

kun 130 billetter

Det legges ut 130 billetter til Kvelertak på Sebs Hotel. Her gjelder det for publikum å være kjappe på avtrekkeren og skaffe seg billetter når de legges ut for salg den 8. desember klokken 10.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke