18. aug
PÅ TUR: Lærer Magne Kippersund og elevene, fra venstre, Nora Aas, Ellen Aamot Caspersen, Frida Øverland, Ellinor Bjørnstad, Emma Sofie Skjellet Granerud og Gry Cecilie Sønsthagen, er på skoletur til Gjendesheim – men torsdag sjekker lærer’n inn på «Hotel Cæsar». Foto: Magne Kippersund
 
Lærer’n sjekket inn på «Cæsar»
Lærer’n på dramalinja på Stange videregående sjekker inn på «Hotel Cæsar» torsdag. – Jeg kan ikke røpe for mye, men det er en litt «creepy» rolle, sier Magne Kippersund.

0
Publisert: 31.aug.2016 14:06
Oppdatert: 01.sep.2016 07:25

Han og elevene var på tur til Gjendesheim og Besseggen da Hamar Arbeiderblad ringte tirsdag, derfor er bildet av Magne og seks av elevene til denne artikkelen, tatt som en selfie, i bussen.

Magne Kippersund er fetter’n til Inga-Live, Anders, Jonas og Peter Kippersund. Han jobbet sammen med gjengen i «kompaniet» fra 1989 til 1995. Nå jobber han som lærer på Stange videregående. Og er fortsatt på listene til castingbyråene.

– Det er slik jeg fikk denne forespørselen, jeg står fortsatt på listene fra den gang jeg var aktiv skuespiller – og så var det noen som husket meg. De trengte en person, som kunne stille kjapt til en liten rolle – og slik ble det et innhopp, sier Magne Kippersund.

Møter Juni

Han skal spille en gjest, en litt «creepy» type, som han sier selv – og han møter Juni Anker-Hansen (Anette Hoff). Episoden ble spilt inn sist vinter – men vises nå torsdag 1. september.

«Hotel Cæsar» har hatt besøk av flere fra Hamar-regionen. Den mest kjente fra dette distriktet er nok Gaute Ormåsen, som spilte både bartender og musiker. Han sjekket ut i 2009, men har også hatt gjesteopptredener.

Reklameroller

– Følger du med på «Hotel Cæsar»?

- Nei, jeg gjør vel ikke det, men hadde du spurt meg for atten år siden ... Før kona og jeg fikk barn, så hendte det vi slappet av med «Hotel Cæsar» på sofa’n på ettermiddagen.

Magne har også stilt opp i reklamefilmer. Mest oppmerksomhet fikk han for en rolle for Posten, hvor han spilte en sær og skeptisk type som ikke var altfor ivrig da han ble tilbudt forskjellige nye tjenester.

– En venn av meg er psykolog, og mente denne typen helt klart hadde en diagnose, ler Magne.

Denne uka er lærer Magne på skoletur på Gjendesheim med førti elever. De skal gå Besseggen, en tur han har gjort mange ganger.

– Hvor mange ganger jeg har gått Besseggen? Nei, det vet jeg ikke. Men at det er et tosifra antall, det er sikkert, sier Magne Kippersund.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SJEKKET UT: Gaute Ormåsen spilte bartender og musiker – men har sjekket ut av «Hotel Cæsar». Foto: Metronome Spartacus AS
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke