18. aug
MØT OPP: Opptak på Stortorget torsdag.
FOTO: THOMAS HILDONEN
 
Lager reklamefilm på Stortorget
Ungdomsbedriften Illusion Film UB, fra medielinjen på Hamar Katedralskole, håper å fylle Stortorget torsdag.

Publisert: 19.nov.2014 11:01
Oppdatert: 19.nov.2014 11:12

Ungdomsbedriften Illusion Film fikk oppdraget med å lage reklamefilm for Eika Forsikring. Midt på dagen torsdag, skal det gjøres opptak på Stortorget og Katta-elevene håper torget fylles med folk som vil være med i filmen.

- Filmen skal vises foran hver film på Hamar Kino i hele 2015, forteller Heidi Haakensveen, markedskonsulent i Eika Forsikring.

- Folk har blitt oppfordret til å møte opp på Stortorget torsdag klokka tolv og vi har stor tro på at det kommer mange, sier daglig leder i Illusion Film UB, Kjetil Fremgaarden Skaug.

- Eika Forsikring er en stor arbeidsplass i Hamar og ønsker å lage en reklamefilm som synliggjør nettopp det. At Illusion Film UB fikk oppdraget er vi i Eika Forsikring veldig glad for, sier Haakensveen.

De har stor tro på en god og profesjonell film og synes det er moro at medielinja i byen lykkes med sine ungdomsbedrifter.

Administrerende direktør, Magne Nordgård, har satt av tid til å være med på filminnspillingen. Han vil ha en liten hovedrolle i filmen, men det er store muligheter for at statistene også vil se seg selv på kinolerretet.

I tillegg til muligheter for «15 seconds of fame» får statistene en liten oppmerksomhet som takk for hjelpen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke