19. aug
Samarbeid: Prosjektleder fra Stoppested Verden, Maria Remøe og redaktør i podkastkollektivet Frekvens, Peter Daatland etterlyser sultne, nysgjerrige ungdommer. Foto: Kristian Einang
 
Lager ungdomsradio
Stoppested Verden og Frekvens er på jakt etter lokale sultne, nysgjerrige ungdommer.

Publisert: 08.jan.2017 23:29
Oppdatert: 09.jan.2017 08:53

Har du mange gode historier på lager, eller kanskje har du lyst til å diskutere favoritthobbyen din sammen med andre ungdommer?

Denne våren arrangerer Stoppested Verden et nytt podkast-prosjekt i samarbeid med det Oslo-baserte podkastkollektivet Frekvens.

– Vi vil skape møteplasser for ungdom i byen gjennom ulike aktiviteter, og vi har lenge tenkt at det ville vært veldig kult å jobbe med podkasting i samarbeid med Frekvens, sier prosjektleder Maria Remøe.

Trenger ingen erfaring

Hamarsing, radioentusiast og redaktør i podkastkollektivet Frekvens, Peter Daatland, gleder seg til å ta del i prosjektet.

– Fellesnevneren for alt vi i Frekvens gjør er at vi vil øke kvaliteten på podkasting i Norge, og dette er rett opp i vår gate, sier Daatland og fortsetter:

– For oss i Frekvens er det ekstra stas å jobbe med unge folk, og for meg personlig er det veldig moro å komme tilbake til Hamar for å gjøre noe lokalt, sier han.

Nå etterlyser arrangørene sultne ungdommer mellom 16–20 år til å være med på prosjektet, og Remøe og Daatland er klare på at man ikke trenger å ha noen som helst radiofaglig erfaring for å melde seg på.

– Det eneste vi ønsker er sultne, nysgjerrige ungdommer med ulike interesser, sier Remøe.

– Jeg kjenner ikke til noe podkast-miljø i Hamar, men jeg er ganske sikker på at det finnes mange i området som er interessert i podkasting. Vi håper selvsagt at mange melder seg på, sier Daatland.

Inspirasjonstur til Oslo

Han forteller at de som melder seg på vil bli påspandert en inspirasjonstur til Oslo, og at de har planlagt to helger med workshops i Hamar.

– De fleste må gå en lang vei for å kunne jobbe med podkast, men nå får ungdommene en mulighet jobbe med veldig flinke folk over to intense helger. Dette blir som en snarvei inn til podkast-miljøet sier han.

Blir resultatet bra vil arrangørene presentere de ulike podkastene under sommerens Stoppested Verden-festival.

Lokale ungdommer kan melde seg på prosjektet ved å kontakte arrangørene i Stoppested Verden, og påmeldingsfristen er satt til utgangen av januar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke