20. aug
DUELL: Eldar Vågan tippes å havne i skikkelig duell med Cathrine Larsåsen. FOTO: SCANPIX.
 
Larsåsen og Vågan i duell
Bookmaker tipper på tøff exit-duell mellom Cathrine Larsåsen og Eldar Vågan i lørdagens "Skal vi danse".

Publisert: 26.okt.2012 11:26
Oppdatert: -

- Bortsett fra at Hanne Sørvaag fortsetter å styrke favorittposisjonen med lavere odds, er det nå veldig jevnt mellom de fire andre kjendisdanserne, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

- Til tross for at Cathrine Larsåsen fikk fire tiere av dommerne sist lørdag, tror vi hun havner i duell med Eldar Vågan i neste sending. Det blir i så fall en tøff duell mellom den kanskje mest folkekjære og populærer danseren - Vågan - og ensemblets mest atletiske danser. Hvem som ryker ut er faktisk helt åpent, sier Hanssen. Unibet kan heller ikke utelukke at Ben Adams eller Linni Meister havner i exit-duell. De to har nå vinnerodds fire ganger pengene, mens Larsåsen og Vågan står til 6,50 for seier. Hanne Sørvaag har toppet oddsrankingen siden ballet åpnet i september, og er nå nede i 2,75 for seier i "Skal vi danse". Odds, hvem vinner "Skal vi danse"? (Siste ukes odds i parentes):  

Hanne Sørvaag  2,75 (3,00)
Ben Adams 4,00 (4,00)
Linni Meister 4,00 (4,50)
Cathrine Larsåsen  6,50 (5,00)
Eldar Vågan 6,50 (8,00) 
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke