25. aug
 
Latter på revy
Både familie og medelever var samlet for å få med seg 10. trinns revy søndag ettermiddag.

Publisert: 30.okt.2014 15:14
Oppdatert: 30.okt.2014 15:22

Kantina på Stange ungdomsskole var for anledningen rigget til med både scene og band i påvente av 10. trinns andre revyforestilling denne helga.

Elevene hadde satt sammen et spennende program med sketsjer, sang og dans. Det sto også to kortfilmer klare for å underholde et spent publikum.

mange talenter

Latteren satt løst da sketsj etter sketsj ble framført av flinke skuespillere og morsomme plott. Noen av innslagene var inspirert av TV-programmer, men presseansvarlig Jonas Amberg forteller at elevene har skrevet det meste selv.

Det var heller ikke bare skuespillerne som var med på å skape god stemning i går kveld, da de også kunne by på musikkinnslag som inneholdt alt fra High School Musical til Abba.

Bandet visste også hva de gjorde, og med blant annet trommer, gitar, bass og piano løftet de den flotte revyen enda et hakk.

Bak kulissene

- Det var ikke noen auditionprosess da vi gikk i gang, og de fleste fikk mulighet til å jobbe med det de hadde lyst til, sa Amberg da forestillingen var over.

Og selv om det var skuespillerne og musikerne man så mest til under forestillingen, syntes det at det var lagt mye jobb i kulisser, teknikk og PR.

Amberg forteller at de har øvd i rundt to uker, og er takknemlige for at skolen gir dem både tid og lokaler til å få gjennomført revyen. 10. trinn er også fornøyd med å ha fått hjelp av familien Kippersund, som jobber i Turnékompaniet, til å sette sammen forestillingen.

Amberg syntes at selv om revyen har vært en morsom og spennende opplevelse, blir det ganske deilig med litt roligere dager framover.

Reise

Elevene har selv tatt initiativet til årets forestilling og etter to gode framføringer kan de snart nyte godt av innsatsen de har lagt inn.

Pengene de tjener fra årets revy, har nemlig elevene bestemt seg for at skal gå til å opprettholde Stange ungdomsskoles tradisjon: At det eldste trinnet får dra på tur med Aktive fredsreiser.

Med spennende show, god stemning og både billett- og loddsalg, har nok 10. klasse nådd målet sitt med glans.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke