24. aug
 
Lesbisk brumunddøl vil skrive Paradise-historie
Siri Løkting (22) fra Brumunddal har som mål å bli den første lesbiske jenta til å vinne skandaleombruste Paradise Hotel på TV3.

Publisert: 06.feb.2014 10:14
Oppdatert: -

For andre året på rad skal Brumunddal være representert i realityserien. I fjor sjekket bifile Oda Haukaas (den gang 22) inn på skandalehotellet.

Denne gang er det den lesbiske studenten Siri Løkting (22) sin tur til å bli eksponert i beste sendetid i fjernsynsruta.

Mekler i konflikter

Av kanalen beskrives Siri som ei rocka og spontan jente, som stort sett gjør det hun har lyst til.

Hun beskriver seg selv som mekler i konfliktsituasjoner, og liker ikke å velge side.

Siri er lesbisk, og hennes mål er å bli den første lesbiske jenta til å vinne Paradise Hotel, ifølge TV3.

- Makan til tøff jente!

Årets sesong av Paradise Hotel er den sjette i rekken, men det betyr ikke at verken seerne eller deltakerne vet hva som venter dem av den grunn. Programleder Triana Iglesias sier at det var den villeste innsjekken hun har vært med på i sine seks sesonger som programleder.

- Siri gjorde seg raskt bemerket blant deltakerne. Makan til tøff jente! Hun er ikke redd for å si hva hun mener, så her får de andre deltakerne noen å bryne seg på, sier pressesjef Line Vee Hanum i kanalen til h-a.no.

Det har foreløpig ikke lyktes h-a.no å få Siri Løkting i tale.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke