19. aug
TIL HAMAR: Riksteateret kommer til Hamar med storsatsing.
 
Litt av et par kommer til Hamar
En av Riksteatrets storsatsninger til høsten har turnepremiere på Hamar.

Publisert: 19.mai.2014 13:30
Oppdatert: 19.mai.2014 13:58

Litt av et par!, heter forestillingen. Hovedrollene spilles av Nils Vogt og Sven Nordin, parhester gjennom mange år. 7. oktober er datoen de skal fylle Hamar kulturhus. 

Et velopplagt komedieteam med Nils Vogt og Sven Nordin i spissen gleder seg til å reise landet rundt med Riksteatret. Regien er ved Kim Haugen.  

Felix (Nils Vogt) blir kastet ut av sin kone, og I fortvilelse oppsøker han sin gode venn Oscar (Sven Nordin) og ber om å få bo hos ham. Oscar har stor leilighet, mange venner og liker å spille poker og hygge seg. Felix, derimot, er pedant og hypokonder, har støv på hjernen og vil gjerne gjøre om på alle rutiner hos Oscar. 
    
- Dette er en drøm å få jobbe med. Og det er en drøm å få jobbe med Nils og Sven, sa regissør Kim Haugen til HA under lanseringen av Riksteatrets høstprogram i Oslo.

Den prisbelønte komedien har vært på teaterplakater over hele verden. Ikke minst er det mange som har sett filmversjonen The Odd Couple, der Jack Lemmon og Walter Matthau spiller hovedrollene. Nils Vogt og Sven Nordin gleder seg til å jobbe sammen igjen.
-    ­Vi snakket akkurat om det. Det er ti år siden sist vi jobbet sammen. Det virker ikke som det er så lenge siden, for det går stadig repriser av blant annet Hos Martin på tv, sier Nils Vogt til HA.-        
Det er på tide at vi gjør noe teater sammen igjen nå, legger Sven Nordin til.
 I tillegg til turnepremieren, skal Riksteatret spille tre andre forestillinger på Hamar til høsten. 21. September kommer danseforestillingen Over hodet under huden. 23. September settes familiemusikalen Hundre hemmeligheter opp. 18. November kommer riksteatret med høstens storsatsning, musikalen Norsk reisning.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke