17. aug
STØTTE: Little Steven får 600.000 kroner i støtte. FOTO: NTB Scanpix.
 
Little Steven får 600.000 til Lillehammer-satsing
Lilyhammer-stjernen Steven van Zandt, bedre kjent som Little Steven, får 600.000 kroner i etablererstøtte fra Innovasjon Norge.

Publisert: 25.feb.2014 10:50
Oppdatert: -

Støtten går til det nyopprettede aksjeselskapet Lillehammer Foundation for the Arts AS hvor van Zandt er styremedlem, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.
- Selskapet er startet opp etter et initiativ fra Steven, med bakgrunn i hans ønske om å etablere en årlig TV-drama-uke på Lillehammer, forteller styremedlem og aksjonær Sigmund Thue til avisen.
- Tanken er at dette skal være en internasjonal møteplass for hele næringen, ikke nødvendigvis et stort publikumsarrangement. TV-drama er i sterk vekst og det finnes per i dag ingen slik møteplass, sier Thue som er selskapets talsperson.
Konseptet skal rettes inn mot drama, og tanken er tett tilknytning til fagmiljøet på Høgskolen i Lillehammer. Håpet er at arrangementet skal bli en katalysator for lokal næringsutvikling.
Thue beskriver sin nye forretningspartner og styreformann som "en fantastisk person som er meget interessert i å få dette til". Med seg i styret har Little Steven og Thue fått sjefen for Olympiaparken, Erik Ulateig, Henrik Baugstø og amerikanske David John Smith, som ifølge avisen er kjent fra sin tid som billettsjef under Lillehammer-OL. (©NTB)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke