hacklink
18. sep
 
Elsker Storhamar håndball
Bjørn Helge Olsen har flere steder som han setter pris på. Vi har bedt ham om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 22.okt.2016 08:44
Oppdatert: 22.okt.2016 09:11

1.– Allerede før jeg dro i militæret i 1960 kjøpte jeg ei tømmerhytta på 40 kvadratmeter i Løten som jeg satte opp på Bjønnåsen. Vi pratet mange ganger om å selge hytta, men ungene sa nei. Etter hvert har vi bygget på, lagt inn solcellelys og nå til sist bygget vaskerom med dusjkabinett. Det er det godt å være på hytta, og som folk gjerne gjør når de kommer litt opp i åra, sitter vi på terrassen og titter på fugler og slår opp i fugleboka for å se hva det er.

2.– Vi reiser årlig en tur til Hellas, og i flere år har vi alternert mellom Samos, Kreta og Chios. Vi liker å være på litt mindre steder, tusle litt rundt, og mens kona ligger og soler seg, holder jeg meg under parasollen med ei god bok. Til disse stedene har vi reist både alene og sammen med gode venner. En fin dag avsluttes gjerne med et godt måltid, og jeg synes grekerne er veldig trivelige.

3. – I Boligpartner Arena har Storhamar fått et flott håndballsted. Her selger jeg lodd på kampdager, og hver tirsdag møtes 10–15 av de frivillige og drikker kaffe. Jeg er blitt så begeistret for kvinnehåndballen i Storhamar at jeg også er med på flere av bortekampene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke