hacklink
18. sep
 
Gunn Andersen har flere steder som hun setter stor pris på, og vi har bedt henne om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 19.okt.2016 13:09
Oppdatert: 19.okt.2016 13:09

1. I Zürich har jeg vært veldig mye på grunn av studiene til barna, Mari Silje og Håkon. Det er en fantastisk vakker by med sine flotte gallerier og konserter. Det myldrer av folk i de gamle gatene med sine mange kafeer. I tillegg er det bare en times togtur til Basel og et fantastisk museum.

2. På gården Hellerud i Furnes har mannen min og jeg lagt ned mye arbeid. Vi bodde i Ullensaker, og hadde en stund vært på jakt etter et småbruk da jeg fant en trelinjers annonse i Aftenposten med teksten: «Gard til salg med utsikt over Mjøsa. Odelsfri.» Alle bygningene var taksert til 50.000 kroner og alt var nedslitt. Vi har lagt ned mange timer med oppussing på Hellerud.

3. Vi kjøpte et sted på Nesodden i november for 20 år siden på ei flott tomt som egentlig var full av furuskog. Men vi så mulighetene gjennom trærne, og nå er det panoramautsikt til Oslo. Vi hadde opprinnelig tenkt å ha det som hyttetomt, men akkurat da vi kjøpte tomta, ble hele området regulert med boplikt. Der bygget vi over flere år en bopel som i dag er overtatt av barna våre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke