Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Jan Egil Løvbak har flere steder som han setter pris på, og vi har bedt ham om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 05.okt.2016 10:21
Oppdatert: 05.okt.2016 10:21

1. Hytta i Vangsåsen ligger mellom Lageråkvisla og Steinfjellet langs gamlevegen fra Gåsbu. Mor og far hadde hytta der – og søstera mi etter hvert. Jeg kjøpte den nesten falleferdige hytta av ligningssjefen i Oslo. Her er det ikke forbindelse med mobiltelefonen, så her slapper jeg av og driver med forefallende arbeid. Som fargeblind slipper jeg å være med på bærplukking.

2. I Finnmark er det utrolig flott. Kona er fra et sted som heter Hestnes ved Porsangerfjorden i Børselv. Her var vi ofte tidligere, men nå har Irenes unger overtatt stedet. Mange klager på myggen i Finnmark, men huset ligger slik til at det kommer en bris fra sjøen som holdt myggen borte. Det eneste vi hører er blomsterfluenes formel-1-løp fra plante til plante.

3. Atlungstad. Jeg er ingen stor golfspiller, men synes det er koselig å gå 10 km på en 18 hullsbane. Ja, ofte kan det bli mer enn 10 km også. Stortrives på en dag med fint vær, ikke for varmt, rusle rundt på Atlungstad og nyte utsikten mot Mjøsa i en sport der jeg konkurrer med meg selv. Er ikke så interessert i å få ned handikappet. Det er viktigste er å nyte opplevelsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke