Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Linn Byberg har flere steder som hun setter stor pris på, og vi har bedt henne om å fortelle om tre til.

Publisert: 05.okt.2016 10:43
Oppdatert: 05.okt.2016 10:43

1. Shoreditch er et veldig spennende, kreativt, pulserende, trendy og inspirerende sted i Øst-London. Dette stedet har vi besøkt fem ganger det siste året. Mannen min, Geir, , har tatt kaffekurs og blitt sertifisert som professional hos Scae, (Speciality coffee assosiation europe).Shoreditch byr på mye bra streetfood, har kule konsepter og er et sted for nye impulser.

2. Geir og jeg var første gang på bibelskole på Hawaii i 1991. Det gjorde noe med meg, og nå tar jeg med meg skoleklassene dit hvert år. På Hawaii er det herlige mennesker, vakker natur og nydelig klima. Her får jeg påfyll i både ånd, kropp og sjel. Det er rett og slett godt å være der.

3. Hagen min hjemme i Ajerhagan. Der finner jeg roen. Ser på biene som surrer i lavendelbedene, kjenner lukten av roser, leser bøker og drikker en velbrygget kaffe som Geir serverer meg. Han lager kaffe med et hjerte av krem hver morgen. Vi sitter mye i morgensola i urtehagen. Jeg leser gudsord for oss begge, og når vi har tid, leser jeg krim høyt for Geir. Noe av det er altfor spennende.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke