23. okt
 
Flere steder Ripsrud setter pris på

Publisert: 29.okt.2016 13:38
Oppdatert: 29.okt.2016 13:48

Martine Ripsrud har flere steder som hun setter pris på, og vi har bedt henne om å fortelle om tre steder til.

1. Vikingskipet er mitt andre hjem. Det er der jeg alltid har trent etter at jeg begynt å satse. Det er i Vikingskipet jeg har lagt grunnlaget for skøytekarrieren min. Om vinteren er jeg der hver dag når jeg ikke er ute og reiser. Da er jeg bare hjemom for å spise og sove. Det er nesten så jeg kunne tatt med meg senga dit.

2. Jeg var i Calgary første gang for tre år siden, og var tilbake på en månedssamling i august. Jeg har mange gode minne fra Calgary, og det er der jeg har satt alle mine personlige rekorder bortsett fra den gamle persen på 3.000 meter. I forhold til idretten min er det et kjempefint sted å være med alle treningsfasiliteter på ett sted. Der møter jeg også andre skøyteløpere og har det fint sosialt. Det er VM i Calgary i februar, og dit skal jeg!

3. I Inzell får jeg virkelig følelsen av å slappe av og trene godt. Det er nesten som i Stange; det skjer ingen ting der. Inzell ligger ute på landet i frisk luft, består av ei skøytebane, hoteller og gode restauranter. Ei samling der om høsten i 20 grader og sol er helt perfekt. Har vært I Inzell veldig mange ganger, blant annet med klubben min i Stange som årlig hadde samlinger der i høstferien.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke